Home - Zwangerschap - Nieuwsbrief zwangerschap

Nieuwsbrief over jouw zwangerschap

Wil jij elke week op de hoogte gehouden worden van de voortgang van jouw zwangerschap? Dat kan! De gratis Babytjes nieuwsbrief beschrijft iedere week hoe ver jouw zwangerschap gevorderd is. Leuke feitjes en weetjes die echt passen bij het aantal weken van je zwangerschap maken onze nieuwsbrief tot een wekelijks leuk verhaal om helemaal op de hoogte te zijn van de groei van jouw kindje.

Bij je inschrijving geef je aan hoeveel weken je zwanger bent en vervolgens ontvang je iedere week van ons de gratis nieuwsbrief die speciaal op de duur van jouw zwangerschap is afgestemd.

Een paar reacties van onze nieuwsbrieflezeressen:

"Beste Carla, omdat ik ben bevallen van onze dochter Juul heb ik mezelf uitgeschreven voor de zwangerschapsnieuwsbrief. Heb er tijdens mijn zwangerschap veel aan gehad. Er zijn veel nieuwsbrieven maar deze vond ik echt leuk! Bedankt daarvoor."

"Ik wou even laten weten dat onze dochter is geboren! Ook wil ik jullie heel erg bedanken voor de informatieve emails die ik elke week getrouw heb gelezen! Ik heb veel aan de emails en stickers gehad! Heel erg bedankt! Bij een volgende zwangerschap wordt ik zeker weer lid van babytjes.nl."

"Vorige week heb ik een aanmelding voor de nieuwsbrief gedaan voor onze ene dochter (helft van tweeling) en deze week komt onze andere dochter vertellen dat ze zwanger is, is dit geen groot nieuws! Ook zou ik voor onze 2e dochter graag willen dat zij de nieuwsbrief ontvangt en het stickervel, echt te gek ik heb de stickers bij mijn andere dochter gezien, ze was er heel blij mee en ze wist niet dat ik haar aangemeld had."

"Indien mogelijk zou ik graag de weeknieuwsbrief willen aanpassen van week. Wij hadden gister onze eerste echo en bleken al wat verder dan verwacht, ik vind de mailing erg leuk, maar wil natuurlijk graag dat hij aansluit bij mijn zwangerschap."

Uitschrijven van de nieuwsbrief is heel eenvoudig. Onderaan iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je kunt uitschrijven. Wellicht overbodig om te zeggen maar we respecteren jouw privacy zeer en gebruiken de emailadressen alleen voor onze eigen mailinglijst.

Om het gehele inschrijfsproces en de aflevering van de nieuwsbrieven goed te laten verlopen is het verstandig als eerste stap nieuwsbrief@babytjesnieuwsbrief.nl aan je e-mail contactpersonen toe te voegen. Schrijf je vervolgens in door hieronder op de link te klikken.

Klik hier om je in te schrijven voor de wekelijkse Fase nieuwsbriefAanmelden fase nieuwsbrief Zwangerschap

Ben je zwanger en vind je het leuk om iedere week nieuws over je zwagerschap en baby te lezen meld je dan aan voor de fase nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief die je wekelijks op zondagochtend in je mailbox vindt bevat informatie die precies past bij de duur van jouw zwangerschap. Hoe groot is je baby en wat gebeurt er precies met jouw lichaam. Je vindt het allemaal in deze leuke nieuwsbrief.

Klik hier om je in te schrijven voor de fase nieuwsbrief

 

Door je in te schrijven geef je aan er mee akkoord te gaan dat we je regelmatig onze nieuwsbrief toezenden.

Zet ons in je adresboek

Wil je zeker weten dat je de nieuwsbrief ontvangt zorg er dan voor dat je nieuwsbrief@babytjesnieuwsbrief.nl even toevoegt aan je adresboek zodat de nieuwsbrief niet per ongeluk in de spambak wordt gegooid.

Opzeggen nieuwsbrieven

Onderaan iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je uit kunt schrijven.

Privacy

Jouw gegevens worden door ons alleen gebruikt om je de nieuwsbrief tot wederopzegging toe te zenden.

Jouw mail- en adresgegevens zullen door ons nooit aan derden ter beschikking gesteld worden tenzij dat nodig is om je een gewonnen prijs toe te zenden.

Disclaimer nieuwsbrieven Babytjes.nl

babytjes.nl All rights reserved.

De informatie in de nieuwsbrieven van Babytjes.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Neem beslissingen of acties in verband met je zwangerschap altijd in overleg met je verloskundige.

Babytjes.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden in de in deze nieuwsbrieven geboden informatie.

Aan de informatie in onze nieuwsbrieven kunnen geen rechten worden ontleend.

Lief Leuk & Eigen Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Hoera! Zwanger. Nu zoek je natuurlijk het mooiste kaartje om jullie kindje straks aan te kondigen. Bij Lief Leuk & Eigen hebben ze een grote collectie geboortekaartjes van de leukste designers. Alle ontwerpen zijn uniek. Daarnaast vind je hier ook een collectie So Special, deze kaartjes zijn extra bijzonder op Oud Hollands papier, karton of kraft met hippe designs. Kijk snel voor alle geboortekaartjes!

 

Banner 125x125

 Noppies positiekleding

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies